Orhan Gazi İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, Türk Milli Eğitiminin İlkelerine bağlı kalarak, başta Kayseri olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, imrenilen eğitim kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.

Başarılar:

Saatler: 08:50 14:40
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Kademe seviyesine uygun sportif faaliyetlerde, Geleneksel Çocuk Oyunlarında, Satranç ve diğer sportif yarışmalarında görev almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Kademe seviyesine uygun bilimsel faaliyetlerde rol almaktadır.
Proje Çalışmaları: İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projelerde etkin rol almaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning Projeleri

Telefon - (352) 331 54 25